Izrada web sajta - uopšteno

• Kao što smo već ranije napomenuli radimo samo autentične (jedinstvene) sajtove po Vašim željama. Koristimo najsavremenije alate za ispunjavanje Vaših i naših ciljeva. Svaki naš rad je reklama za nas, stojimo iza njega i trudimo se da profesionalno uradimo svoj posao na obostrano zadovoljstvo.
• Radimo apsolutno sve po narudžbini, ne koristimo gotova rešenja. Kao što su WordPress, Joomla, Blog itd...
• Specijalizovali smo se za izradu web prodavnica (korpa), korisničkih strana i svih sadržaja po meri kupca.
• Dizajn sajta zavisi od mnogo stvari. Pokušaćemo u tekstu koji sledi da Vam malo više objasnimo i da Vam približimo ono najosnovnije što bi trebalo da znate. Znamo da je zamarajuće ali pokušajte da održite koncentraciju, uprostićemo maksimalno koliko je to moguće.

Procedura pri izradi web sajta

• Pre nego što krenete i da razmišljate o Vašem novom web sajtu, morate da osmislite čvrst i siguran plan, šta je to što Vi zapravo želite.
• Razmislite o svemu i vizualizujte Vaš cilj u glavi, bilo da se radi o web sajtu ili imidžu Vaše firme.
• E sad kad ste svesni svojih ciljeva zapišite ih. Kad ispunite neki od Vaših ciljeva Vi ga precrtajte, i idite redom, postepeno korak po korak.
• Napokon je došlo vreme da se obratite nama i da nam ukratko objasnite Vaše ciljeve, da nam kažete šta je to što Vi zapravo želite. Zajedno ćemo krenuti u ispunjavanje Vaših želja.
Firme i preduzeća imaju specijalan popust.

Izrada sajtova + Web dizajn = Mitovi

Istine

Trud, trud i samo trud
Popularnost sajta neće doći preko noći, za to su često potrebne godine. Ako mislite da ćete postići veliki uspeh i popularnost toliko brzo, bolje ne ulazite u ovu priču, slobodno napustite sajt i nastavite svoju potragu na nekom drugom mestu... Google.com
A ako ste spremni da uložite trud i napor, ostanite i dalje sa nama. Većina nekvalitetnih sajtova otpadne već u prvoj godini. Može se reći da Internet sam sebe čisti, naravno uvek ima izuzetaka.
Brzina sajta
Brzina sajta je postala jedna od najbitnijih delova uspešnosti sajta i samog imidža. Ispitivanja su pokazala da ako učitavanje stranica traje duže od 5 sekundi korisnik drastično gubi interesovanje i napušta sajt. Detaljnije...
Reklama
Nešto što većina ljudi ne shvata ozbiljno. Reklama je bitna za opstanak Vašeg biznisa, i na njoj ne treba štedeti. Naravno ovde dolazimo do najbitnijeg pitanja, a to je sa kolikim budžetom raspolažete?
Bitno je novac uložiti na prave i korisne stvari a ne razbacivati se. Verovali ili ne, korisnije je, na primer, zakupiti reklamu kod konkurencije nego kod nekog drugog, čiji sadržaj sajta nije relevantan u odnosu na Vaš.

Laži & zablude

Jeftino i skoro pa besplatno, a dobro
To u našem poslu ne postoji, a verujem, ni u jednom nama poznatom. Samo razmislite logično i zapitajte se kako tako dobar "programer" svoje usluge ne zna da naplati. Da je tako dobar kao što piše imao bi posla preko glave i ne bi imao vremena da Vama radi "skoro pa džabe".
"Preskupo" mora da je dobro
Ako je neko digao cene do neba ne znači da radi kvalitetno, jednostavno, pogledajte njihove radove i šta to sve imaju u ponudi i procenite, to je bar besplatno.
Sa nama bićete garantovano No.1 kod Googla
Niko, zapamtite niko, ma koliko dobro poznavao SEO ne može da Vam garantuje toliko visok plasman na pretraživačima. Na primer, Google koristi preko 3000 različitih skripti koje utiču na kotiranje Vašeg sajta na pretraživač. Detaljnije...
Šminka je najbitnija
Velika greška, najbitnija je funkcionalnost i preglednost. Korisnik treba da što lakše nađe ono što ga zanima. Postoji dosta zanimljivih sajtova urađenih samo u Flash-u, ali od njih vlasnici nemaju bas nikakve koristi. Google ne može jasno da razazna Flash sajtove i njihov sadržaj. Zato mi ne radimo sajtove isključivo u Flash-u. Detaljnije...