Spisak opcija koje ne radimo i objašnjenja

Sajtovi u Flash-u

• Najveći razlog i krivac zašto ne radimo "sajtove u Flash-u" je upravo najbitniji faktor na Internetu Google. Najjednostavnije rečeno Google kreira politiku na celom Internetu i određuje pravila. Ako Vas Google "ne vidi" nemate šta tražiti na Internetu. A to je upravo stvar sa Flash sajtovima, Google, bar trenutno sada, nije u mogućnosti da razazna sadržaj, "suštinu" sajta u Flash-u i ne postoji mogućnost visokog rangiranja na pretraživače, samim tim poslodavci nemaju baš nikakve koristi od svog našminkanog, i vizuelno, do savršenstva urađenog sajta.
• Druga bitna stvar je, zapitajte se, kako će se prosečan korisnik sa minimalnim znanjem i snalaženjem na Internetu snaći u tako nekom sajtu, kad često "potpuno" prikazivanje takve vrste sajta zavisi i od browsera do browsera. Pri tom cena izrade sajta u Flash-u uopšte nije zanemarljiva.
• U ovom trenutku ne postoji razlog za korišćenje Flash sajtova, što ne znači da u budućnosti neće postojati, pogotovo ako se ovako nastavi razvijanje novih tehnologija i Internet opismenjavanja korisnika. Trenutno, Flash sajt nije ni SEO friendly, ni user friendly, bar dok ga Google ne prepozna u potpunosti, a do tad ostaće samo u domenu dobre ideje.

Izrada logoa za firme, preduzeća, sajtove...

To je veoma bitna stavka. Uvežbano oko samo po izgledu logoa može da vidi ozbiljnost firme. Cena izrade logoa često je pristupačna i na tome ne treba štedeti, naravno ako to rade profesionalci, odnosno umetnici.
• Razlog zašto mi to ne radimo veoma je jednostavan. Logo dizajn, često, odradiće neko bolje i brže od nas, neko ko to radi svaki dan. Mi smo svoje resurse usmerili većinom na programiranje i pokušavamo da ne radimo sporedne stvari koje nam oduzimaju neko dodatno vreme.

Izrada vizit karti, postera i slično...

Vizit karte doprinose imidžu Vaše firme. Kreativne i lepo dizajnirane vizit karte ljudi duže čuvaju.
• Razlog zašto ne izrađujemo vizit karte, postere i slične stvari je identičan kao i za logo dizajn.
• Cena vizit karti se kreće u rasponu od 50 € pa do 500 € za profesionalne. Na cenu utiče način izrade i vrsta materijala: papir, plastika ili neki drugi specijalni materijal. Trenutno najpopularnije su providne (transparentne), materijal plastika.

Ostale stvari koje ne radimo

Ne vršimo ispravke ili redizajn tuđih sajtova
Radimo samo jedinstvene sajtove po Vašim željama i ne redizajniramo tuđe iz razloga što je uvek lakše krenuti od nule i uraditi planski dobar sajt nego izgubiti više vremena ispravljajući tuđe greške. Nadograđujemo i po želji ispravljamo samo naše sajtove u skladu sa postojećim dogovorima.
Ne preuveličavamo postojeće troškove
Nama je u interesu da mušterija bude zadovoljna, i u skladu sa tim, uvek ćete znati troškove unapred, pre nego što krenemo u izradu Vašeg projekta, a ako je potrebno dodati neke nove opcije u korist projekta, naši programeri će Vas kontaktirati i čekati Vaše odobrenje.
Ne prihvatamo projekte ili mušterije koji nam se ne dopadnu
Veoma jednostavno, radimo i stojimo iza naših poslova, ali ako je mušterija neljubazna postoji velika verovatnoća da taj projekat nećemo prihvatiti. Radimo ono što volimo i ne dozvoljavamo da nam neprijatnost na poslu utiče na raspoloženje. Neke stvari se novcem ne mogu kupiti.
Ne odstupamo od usmenog dogovora
Kada jednom postignemo dogovor, pridržavamo ga se. Pre nego što stupimo u saradnju trudićemo se da Vam objasnimo šta Vam je sve potrebno, a šta ne. Kad okončamo projekat, objasnićemo Vam šta smo sve uradili i naravno održati osnovnu obuku.
Ne odstupamo od pismenog dogovora
Svaki projekat i saradnja biće propraćena i pismenim ugovorom, koga se moramo pridržavati. Naravno, i od Vas očekujemo isto. Na primer, u ugovoru za izradu web sajta stoji da ne možete menjati sadržaj sajta bez našeg odobrenja godinu dana osim ako se drugačije ne dogovorimo.
Ne vršimo optimizaciju sajtova za Internet Explorer
Internet Explorer je jedini browser koji drastično varira u prikazivanju sadržaja sajta u zavisnosti od svoje verzije. Smatra se dosta nepredvidivim. Naravno u našem interesu nije da se verzija sajta razlikuje u Internet Explorer-u mnogo više nego u ostalim browserima, ali optimizacija se neće raditi toliko detaljno za taj browser.